RÓLUNK MONDTÁK

23 éve azon dolgozunk, hogy minden munkakörbe a legmegfelelőbb ember kerüljön. Van olyan ügyfelünk, aki már 23 éve minket bíz meg azzal, hogy megtaláljuk számára a legjobb munkavállalót. És vannak olyan megbízóink, akik azért bennünket kérnek fel a toborzási, kiválasztási feladatokra, mert annak idején ők is nálunk kezdtek, majd ügyfeleink lettek, és emlékeztek arra, hogy a JOB annak idején az ő esetükben is jól választott. Miért döntöttek mellettünk? Mondják el ők! 

 

„Fiatal, dinamikus csapat. Kivételesen ügyfélorientáltak és rugalmasak, és a válságban az is kiderült, hogy nagyon innovatívak. A szakmai kompetencia alapfeltétel, ha az nem lenne meg magas fokon, nem lenne mire építkezniük. Szeretek velük dolgozni.”

Kalocsai Péter, Samsung Electronics Magyar Zrt., HR Manager

 

„Hosszú évek óta dolgozom a JOB-bal. Kiemelten rugalmas, segítőkész csapat akár munkaerő-kölcsönzési vagy -közvetítési projektről legyen szó. A JOB-osok minőséget szolgáltatnak, mindig időben, részletes és pontos információkkal látják el a pályáztatott, motivált jelölteket és kollégáimat.”

Szombath Szilvia, Robert Bosch Kft., HR Business Partner

 

„Nagyon megkönnyíti munkánkat, hogy a JOB komplex szolgáltatóként tud segíteni a munkaerő-közvetítésben, fejvadászatban, munkaerő-kölcsönzésben és a megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációjában is. Rengeteg sikeres projekten vagyunk túl az elmúlt 10 évben."

Takács László, Iron Mountain, ügyvezető igazgató

„Néhány éve együtt dolgozom a JOB-bal, szakmailag profi csapat, nagyon jó piacismerettel rendelkeznek, a legjobb és leggyorsabb, a partner igényeinek leginkább megfelelő megoldás felé törekszenek mindig. Ami számomra éveken át  nagy értéket jelent a szakmai kiválóságuk mellett, az a megbízhatóság és a stabilitás. Talán azért is kedvelem őket, mert bennük van a fiatalság mindent akaró türelmetlensége, vidámsága egyaránt.”

Szabó Magda, Syngenta Kft., Humán erőforrás vezető

 

„Létezik egy olyan munkaerő-kölcsönző cég, amely minden nehézség, válság ellenére ugyanolyan ügyfélorientált és vállalatorientált tud lenni, mint a legjobb gazdasági helyzetben. A JOB Kft. munkatársai nemcsak a vállalati kultúránkat, a fejlődő szervezetünk által támasztott gyorsított ütemezést tartja szem előtt, hanem a  kölcsönzött kollégáink egyedi igényeit is, támogatva ezáltal a FORD HR osztályának csapatát. Folyamatos precíz munka, kapcsolattartás, ügyfélorientáltság jellemzi mind a tanácsadó, mind a munkaügyi kollégákat. Köszönjük az elmúlt hosszú évek alatt kapott támogatást, és bízunk benne, hogy az együttműködés a két cég között az előttünk álló évek során töretlen marad.”

Andri-Tirpák Anett, Ford Central and Eastern European Sales LLC., HR specialista